خواص سرکه

بهترین راه برای هضم غذا با سرکه سیب و رفع مشکلات گوارشی

هضم غذا با سرکه سیب

شمایی که مشکل هضم غذا داری و بعد از خوردن غذا احساس سنگینی می کنی؛ هضم غذا با سرکه سیب رو حتما تجربه کن.

می پرسی چطوری؟ حتما ادامه رو بخون تا بهت بگم.


بهبود هضم غذا با سرکه سیب

میلیونها نفر از سوء هاضمه رنج می برند. این بیماری با هضم نامناسب و بزاق ضعيف تشدید و باعث ناراحتی گاز معده سوزش قلب آروغ زدن و باد کردن شکم می گردد.
توصیه می شود قبل از وعده غذایی یک سوم قاشق غذا خوری سرکه سیب دماوند بنوشید و قبل از قورت دادن آن را به مدت یک دقیقه در دهان نگه دارید این عمل باعث افزایش آنزیم ها و بزاق خواهد شد.
این کار به آغاز هضم غذا در دهان کمک می کند و باعث می شود مایعات هضم کننده شکم سریعتر جریان یابد و باعث هضم غذا باسرکه سیب و سلامت بیشتر شود.

چراکه این آنزیم های هضم غذا با سرکه سیب فعال تر می شود و ما راحت تر غذا را هضم می کنیم.

پس شمایی که همیشه بعد از غذا احساس سنگینی می کنی، خیلی خوبه که سرکه سیب رو همیشه در خانه داشته باشی.

سرکه گیاهی شربت سیب یا همان سکنجبین نیز برای تعادل هضم بدن با تحریک آنزیم ها و بزاق در دهان ارزشمند و ضروری است پیشنهاد می شود برای جلوگیری از سوزش قلب، گاز معده سوء هاضمه و بهبود هضم یک سوم قاشق چای خوری سرکه سیب را قبل از غذا بنوشید تا جریان آنزیمهای هضم کننده در بدن فعال شود.

نکته مهم اینکه:

سرکه ای که استفاده می کنی حتما به روش طبیعی گرفته شده باشه و از سرکه های بازاری نباشه، چراکه سرکه های بازاری نه تنها مفید نیستند بلکه باعث تاثیر معکوس هم می شوند.

پیشنهاد ما به شما سرکه سیب طبیعی مزرعه مودت هست که با روشی کاملا سنتی به دست می آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *